I Forum Eksperckie Branży Hotelowo – Gastronomicznej
15.05 – 17.05.2013 Starachowice Hotel Senator
Ramowy Program
15.05.2013r.
9.00-9.30 | Rejestracja gości |
9.30-10.30 | „Trendy w sprzedaży oferty hotelowej online – szanse i zagrożenia” – Przedstawiciele HRS – Agnieszka Sapa oraz Aleksandra Pytlik. |
10.30-12.00 | Marketing Miast szansą dla rozwoju branży turystycznej p. Agnieszka Kowalkowska |
12.00-12.30 | PRZERWA KAWOWA |
12.30-13.30 | „Certyfikacja i audyt hoteli – ocena jakości obsługi gościa w obiektach hotelarskich” — Regina Berdy Dyrektor Programu Złoty Standard w Obsłudze Gości |
13.30-14.30 | OBIAD |
14.30-15.00 | Podsumowanie I Forum. Pożegnanie uczestników |
16.05.2013r.
9.00-10.30 | Klasyfikacja przychodu z działalności gastronomicznej hotelu oraz najważniejsze wskaźniki operacyjne. — Andrzej Przeniosło |
10.30-12.00 | Optymalizacja kosztów działalności gastronomicznej hotelu. — Andrzej Przeniosło |
12.00-12.30 | PRZERWA KAWOWA |
12.30-14.00 | Nadużycia w gastronomii hotelowej — Andrzej Przeniosło |
14.00-15.00 | OBIAD |
15.00-16.30 | „Między marketingiem a sprzedażą – przegląd i dobór narzędzi” Magdalena Kachniewska |
16.30-17.00 | PRZERWA KAWOWA |
17.00-19.00 | „Między marketingiem a sprzedażą – przegląd i dobór narzędzi” Magdalena Kachniewska |
19.15-22.45 | Rozgrywki O Puchar Nowoczesnego Hotelarza + Uroczysta Kolacja |
17.05.2013r.
9.00-12.00 | Nowe technologie zarządzania sprzedażą usług gastronomiczno konferencyjnych — Blanka Retmańska-Man |
12.00-13.30 | PRZERWA KAWOWA |
12.30-13.30 | Audio i Aromamarketing w branży hotelowej w wykonaniu IMS czyli Niższe koszty hotelu – większe zadowolenie gości — Wojciech Grendziński |
13.30-14.30 | OBIAD |
14.30-15.00 | Podsumowanie I Forum. Pożegnanie uczestników |