II Forum Eksperckie Branży Hotelowo – Gastronomicznej
27.03 – 28.03.2014 Starachowice Hotel Senator
Ramowy Program
27.03.2014r.
9.00-09.30 | Rejestracja gości |
09.30-10.00 | Biznes 1000 by KSVIVE – skuteczny sposób na ograniczenie kosztów |
10.00-12.30 | MIĘDZY „JAKOŚ” A „JAKOŚĆ” : ZARZĄDZANIE POTENCJAŁEM PRACOWNIKÓW – Marcin Krukar |
12.30-13.00 | PRZERWA KAWOWA |
13.00-15.00 | „Emocje w projektach hospitality – jak wykorzystać ten trend w budowaniu niezależnej MARKI gościnnej” – Adam Antonijczuk |
15.00-16.00 | PRZERWA NA LUNCH |
16.00-18.00 | Sesja szkoleniowo-warsztatowa „Nowe narzędzia marketingowe dla menedżerów hoteli” – dr Magdalena Kachniewska |
18.00-18.30 | PRZERWA KAWOWA |
18.30-19.30 | Sesja szkoleniowo-warsztatowa „Nowe narzędzia marketingowe dla menedżerów hoteli” – dr Magdalena Kachniewska |
20.00-0.00 | Kolacja z niespodzianką |
28.03.2014r.
9.30-09.45 | „Jak tworzyć atrakcyjny produkt hotelowy przyciągający gości dla wybranego segmentu?” Studium przypadku z marketingu relacji na podstawie doświadczeń hoteli, biorących udział w projekcie Hotel Przyjazny Rodzinie – Violetta Hamerska | |
09.45-12.00 |
|
|
12.00-12.30 | PRZERWA KAWOWA | |
12.30-14.00 | Jak zmieniają się współcześni nabywcy – najważniejsze trendy konsumenckie. – dr Magdalena Kachniewska | |
14.00-15.00 | PRZERWA NA LUNCH | |
15.00-17.00 | Budowanie relacji z dostawcami, procedury przyjmowania dostaw, polityka cenowa – Marek Szofer | |
17.00-17.30 | PRZERWA KAWOWA | |
17.30-19.00 | Metody promocji restauracji hotelowej – Marek Szofer |