II Forum Eksperckie Branży Hotelowo – Gastronomicznej

27.03 – 28.03.2014 Starachowice Hotel Senator

Ramowy Program

27.03.2014r.

9.00-09.30 Rejestracja gości
09.30-10.00 Biznes 1000 by KSVIVE – skuteczny sposób na ograniczenie kosztów
10.00-12.30 MIĘDZY „JAKOŚ” A „JAKOŚĆ” : ZARZĄDZANIE POTENCJAŁEM PRACOWNIKÓW – Marcin Krukar
12.30-13.00 PRZERWA KAWOWA
13.00-15.00 „Emocje w projektach hospitality – jak wykorzystać ten trend w budowaniu niezależnej MARKI gościnnej” – Adam Antonijczuk
15.00-16.00 PRZERWA NA LUNCH
16.00-18.00 Sesja szkoleniowo-warsztatowa „Nowe narzędzia marketingowe dla menedżerów hoteli” – dr Magdalena Kachniewska
18.00-18.30 PRZERWA KAWOWA
18.30-19.30 Sesja szkoleniowo-warsztatowa „Nowe narzędzia marketingowe dla menedżerów hoteli” – dr Magdalena Kachniewska
20.00-0.00 Kolacja z niespodzianką

28.03.2014r.

9.30-09.45 „Jak tworzyć atrakcyjny produkt hotelowy przyciągający gości dla wybranego segmentu?” Studium przypadku z marketingu relacji na podstawie doświadczeń hoteli, biorących udział w projekcie Hotel Przyjazny Rodzinie – Violetta Hamerska
09.45-12.00
Jak zmieniają się współcześni nabywcy – najważniejsze trendy konsumenckie. – dr Magdalena Kachniewska
12.00-12.30 PRZERWA KAWOWA
12.30-14.00 Jak zmieniają się współcześni nabywcy – najważniejsze trendy konsumenckie. – dr Magdalena Kachniewska
14.00-15.00 PRZERWA NA LUNCH
15.00-17.00 Budowanie relacji z dostawcami, procedury przyjmowania dostaw, polityka cenowa – Marek Szofer
17.00-17.30 PRZERWA KAWOWA
17.30-19.00 Metody promocji restauracji hotelowej – Marek Szofer